What a mess..

Oj nu har det var en om möjligt ÄNNU mer intensiv vecka! Lite av det som hänt:
Manne gick super på hoppträningen, var hur pigg som helst, var dock inte sig själv på tävlingen utan väldigt seg, ingen framåtbjudning. Något jag inte upplevt sen i somras med honom. Mycket tråkigt avslut på tävlingssäsongen =/ Nu har han dessutom tappat en sko!
Lewa blev dålig och hade över 40% feber, veterinär kom ut. Hon fick febernedsättande och mådde bättre redan veckan efter. Ska ut och börja röra på henne idag.
Just nu bara jag som står på stallet med mina hästar! Därför kommer nog inläggen inte lika ofta då jag måste sköta alla pass själv.. Som tur är så delar jag ju hästar med världens bästa Sus så vi ska hjälpas åt =) men mycket mer pyssel blir det..
Igår köpte jag en skottkärra på biltema (inte den svarta utan den med gröna handtag och däck, den svarta som R hade gick sönder nästan direkt...). Jag har lärt mig några saker när man skruvar ihop en skottkärra, bl a:
*Se alltid till att vara minst två personer (Hjälp att hålla, moraliskt stöd lugnande av nerver osv)
*Skruva helst ihop den på en plats där du inte behöver köra bil efteråt, alltså där du kan ha ett glas vin nära till hands
*Kolla på vilken sida handtagen ska sitta INNAN du skruvar ihop den! Dom kan bara sitta på ena sidan annars är det omöjligt att få på hjulet och man måste skruva upp allt igen... ..... .....
*Om du är rökare ha minst 2 cigarettpaket nära till hands. (Röker du inte läs punkt 2 igen)
*Använd med fördel anvisningar för hur man sätter ihop en skottkärra. Finns ingen sådan, köp inte delarna då!
Följer du dessa regler så bör du kunna sätta ihop en kärra på ca 5 min och inte 65............

Nu ska jag ut och släppa ut pållarna, så.. later!!

(På bilden är det Manne en morgon i hagen innan snön kom)