Fredagsmys!

Oj! Nu har jag haft en heeelt sjuk intensiv vecka så har inte hunnit uppdatera bloggen alls :)
Förra veckan var ju jag och Manne på kurs för J Fredricson som var sjukt inspirerande! När man har häst så hamnar man lätt i lite slentrian, så detta var en liten kick. Han satte definitivt ribban högre än vad vi gjort tidigare och jag fick massor med matnyttiga tips att träna på. Vilket jag gjorde direkt! Övningarna verkar funka, min "vardagstränare" sade i onsdags att det syns att jg trimmat och övat så nu tänker jag bara fortsätta. Det som jag tycker är svårast är att när jag lyckats få honom så pass samlad som jag vill så vill jag öka galoppsprången, men behålla aktiviteten i bakbenen. Så har jag svårt att komma ner i sadeln ordentligt så kommande vecka tänkte jag sitta och rida mycket utan stigbyglar
På UVFK i söndags så kändes han mycket bra, men tyvärr halkade han till ordentligt i kurvorna så vi fick ett stopp och på ett annat ställe lade jag en volt. Underlaget var inte helt optimalt, såhär i efterhand så skulle vi åkt till Rimbo istället.. Vi strök oss från nästa klass och åkte hem så nu blir det fullt ös på träning tills sista tävlingen den 25e på heby.
Jag är ledig i helgen, men ska jobba extra på söndag! Så blir lugnt både lördag och söndag och mest fix i stallet..
Imorgon ska jag och tjejjerna fira segern i allsvenskan med att käka kinamat i Uppsala! Kul att träffa alla med "civila" kläder, oftast ser ju vi varandra i ridbyxor och skit under naglarna=)
Annars ser jag mest fram emot globen! Sista året innan Stockholm Horse Show flyttar in i friends arena. Undrar vad dom kokat ihop i år ;)
Ha en trevlig helg alla!