Äntligen!

Fick äntligen till en nolla i 1.10m med Manne! Han stod emot en del idag och var lite tittig men vi lyckades hålla ångan uppe och få till en felfri fritt! I 1m hade vi ett stopp in på kombinationen. Lustigt att han stannar på den långa sträckan tillkombinationer och inget hinder i sväng eller där jag fick ett galoppsprång för lite.. Hursomhelst så var ingen av rundorna stilrundor, men vi kom i mål i båda! Ingen istadighet idag, men han visade vissa tendenser till det i 110... Fortsättning följer men nu tänker jag faktiskt vara nöjd för idag!

Tirks dressyrlag tävlar på Lurbo hela eftermiddagen. De hade inte fått några jättebra procent tyvärr men tufft att dom kämpar på! Sara W har bara suttit på hästen hon tävlar en endaste gång och det är ju ingen superlätt häst så: You GoGirls!

Nästa tävling blir redan nästa helg då åker jag och Manne till Rimbo och tävlar lite lägre klasser 90-100cm. På söndag ska jag döma klubbtävlingar i tierp så det blir full rulle som vanligt :)

Nu ska jag ner i förrådet och börja rensa upp lite, är ju bara 20 dagar tills att jag och L flyttar in i evakueringslägenhet med TVÅ rum! Cant wait!

Later!